سفارش تبلیغ
صبا ویژن
همانا خدا بر عهده شما واجبهایى نهاده ، آن را ضایع مکنید و حدودى برایتان نهاده از آن مگذرید و از چیزهایى تان بازداشته حرمت آن را مشکنید و چیزهایى را براى شما نگفته و آن را از روى فراموشى وانگذارده ، پس خود را در باره آن به رنج میفکنید . [نهج البلاغه]
noghteoj
 
نکاتی درباره فرزند پروری

  

1- با هر یک از بچه‌ها به عنوان یک فرد به طور خصوصی برخورد کنید.
2- قبل از آنکه شروع به سرزنش آن‌ها کنید فقط به خاطر داشته باشید کلید موفقعیت شما این است که رفتار فرزندانتان خوب نیست ولی خودشان خوب هستند.
3- به چشمان فرزندانتان نگاه کنید و به طور واضح و خیلی کوتاه، آن اشتباهی را که فرزندانتان انجام داده‌اند به آن‌ها بازگو کنید.
4- پس از سرزنش به او بفهمانید که خودش را دوست دارید و دیگر سرزنش را ادامه ندهید.
5- بچه‌ها هر چه بیشتر خود را دوست داشته باشند، بیشتر دوست دارند که درست رفتار کنند.بهترین روشی که می‌توانیم فرزندانمان را به گوش دادن وادار کنیم آن است که خودمان به آنان گوش بدهیم.
6- تنها از طریق رفتار با فرزندانمان می‌توانیم آن‌ها را مطلع سازیم که خوشحالیم از اینکه همانی هستند که باید باشند.
7- دو هدف اصلی به عنوان یک والد این است که به فرزندانمان کمک کنیم تا احترام به خود و اعتمادبه نفس را تجربه کنند.
8- بهترین راه متقاعد کردن بچه‌ها نسبت به اینکه موفق هستند آن است که خودشان را موفق ببینند، پس هم مراقب قضاوتهای خود نسبت به کودک باشید و هم زمینه شکوفایی استعدادهای او را فراهم کنید.
9- وقتی از سرزنش استفاده می‌کنیم و سپس آن‌ها را دوست داریم، فرزندان احساس بدی نسبت به رفتارشان پیدا می‌کنند ولی در مورد خودشان احساس خوبی دارند.
10- آنچه مهم است، این نیست که ما چه فکری در مورد فرزندانمان می‌کنیم،مهم آن است که فرزندانمان چه اعتقادی در مورد خود دارند. [1]

منبع

 فرزند پروری درست


کلمات کلیدی: فرزندپروری، تربیت، سرزنش

نوشته شده توسط سیده خدیجه سعادتمند 94/8/26:: 12:59 عصر     |     () نظر